Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Το Σκαμνάκι» ιδρύθηκε το 2008 με πρωτοβουλία του Δημητρίου Κωτσάκου, ο οποίος ήταν και ο πρώτος πρόεδρος.

Σκοπός του Συλλόγου, ανάλογα με τις δυνατότητές του και σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές είναι η προβολή και ανάδειξη του χωριού, η δημιουργία υποδομών, ο καλλωπισμός και γενικότερα η ανάπτυξη του τόπου μας.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ως μέσο το ετήσιο πανηγύρι και τις λοιπές πολιτιστικές και μη εκδηλώσεις, επιδιώκει το αντάμωμα των απανταχού Σκαμνακιωτών.

Στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλουμε για να έρθουμε πιο κοντά δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο και την αντίστοιχη σελίδα στο κοινωνικό δίκτυο facebook. Πιστεύουμε ότι η αγάπη που έχουμε για το χωριό μας, είτε μένουμε σε αυτό, είτε πολύ περισσότερο όταν μένουμε μακριά του θα μπορεί να εκφραστεί καλύτερα.

Ο Σύλλογος βασίζεται αποκλειστικά στη διάθεση και τον ενθουσιασμό των μελών και φίλων και την οικονομική συνδρομή που παρέχουν. Είναι ζωτικής σημασίας η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μην την αμελείτε.

Η σύνθεση του Συλλόγου είναι:
Μανιατάκου Αλεξάνδρα, Πρόεδρος
Τσουκτάκου Ρούλα, Αντιπρόεδρος 
Κωτσάκου Κανέλλα, Γραμματέας 
Κουράκος Ιωάννης, Ταμίας 
Βασταρδής Κωνσταντίνος, Έφορος